Hypotheekcentrum

Hypotheekcentrum is sinds 2017 onderdeel van Heinenoord Holding. Hypotheekcentrum is een handelsnaam van de hypotheekadvies kantoren BeneVia Adviesgroep, opgericht in 1959 en Acadium Bastion (sinds 1973).

Hypotheekcentrum is een landelijk werkend hypotheekadvieskantoor dat gespecialiseerd is in het adviseren van (complexe) financiële producten.

Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van Hypotheken, Pensioenen, Financiële Planning en Schadeverzekeringen.

We zijn uw onafhankelijk financieel adviseur op het gebied van hypotheken. Bij de aankoop van een nieuwe woning is het belangrijk dat u de juiste hypotheekvorm kiest. Wij hebben als doel te voorzien in de behoefte van objectieve en deskundige voorlichting op financieel gebied. Onze ervaren hypotheekadviseurs kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Het Hypotheekcentrum voor Academici is onderdeel van Acadium Bastion, hier kunt u als hoger opgeleide terecht voor deskundige voorlichting op financieel gebied. 

 

 

woonfonds
tulp
iqwoon
blgwonen
aegon
ing
centraalbeheer
argenta
florius
nibc
munt hypotheken
hypotrust
Nationale nederlanden
asr
abnamro
reaal-hypotheken
asn bank
rabobank
Handelsbanken

Maximale hypotheek berekenen

Weten wat u in 2020 maximaal kunt lenen? Bereken uw hypotheek gemakkelijk via het bruto jaarinkomen en dat van uw partner.

Waarom uw hypotheek bij Hypotheekcentrum regelen?

Ruim 60 jaar ervaring

Onafhankelijk advies

Keuze uit alle hypotheekverstrekkers

Deskundig en erkende Hypotheekadviseurs

Hypotheekcentrum is onderdeel van Acadium Bastion.

Wat is de actuele hypotheekrente?

Een overzicht van de actuele rentestand vind u hier.

Waarom hypotheek aflossen?

Een lagere hypotheek betekent lagere maandlasten. En dat is altijd prettig. Als je een bedrag aflost op jouw hypotheek, daalt je totale hypotheekschuld. Je betaalt dan minder rente.

Wie betaalt hypotheek bij scheiding?

Als de hypotheek op naam van beiden staat, ben je samen verantwoordelijk voor de betaling van hypotheeklasten.

Hoe Hypotheek berekenen ZZP?

Eén van de belangrijkste factoren voor de maximale hoogte van je hypotheek is het gecombineerde inkomen van jou en je partner. Wij berekenen op basis van de inkomens hoeveel jullie samen aan woonlasten kunnen dragen.

Hypotheek wat mag ik meefinancieren?

Per 1 januari 2018 is er iets veranderd in de leennorm van de Autoriteit Financiële Markt (AFM). Hypotheekverstrekkers die onder het toezicht van de AFM vallen, mogen nu niet meer dan 100% van de waarde van de nieuwe woning financieren. Wat je mee kan financieren (kosten koper) hangt dus o.a. van de taxatiewaarde.

Waarom hypotheek met NHG?

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) ben je zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Bovendien beperk je met NHG de financiële risico’s van een eigen koopwoning. Nu, maar ook in de toekomst. Hierdoor betaal je de laagste rente.

Hoe kunnen we u verder helpen?